Elérhetőségek

Szombathely Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Hatósági Osztály Közterület-felügyelet

Cím: 9700 Szombathely,
Ady Endre tér 40.
Telefon:
+36/94/501-301
E-mail:
bejelentes@kfszombathely.hu
Ügyfélfogadás


2019. évi Uniformis kupa

2019.05.21.

A Vasi Rendőr Szabadidő és Sportegyesület és az Arborétum Sportlétesítmény közös szervezésében 2019. május 18. napján került megrendezésre a V. UNIFORMIS Kupa elnevezésű sportrendezvény.

A sportesemény célja, hogy azon szervezetek, amelyek a hétköznapokon egymás mellett, egymás munkáját támogatva tevékenykednek, minél jobban megismerhessék egymást és egy önfeledt sportnapon mérhessék össze tudásukat.

A rendezvényre meghívást kapott az Országos Mentőszolgálat Nyugat-dunántúli Regionális Mentőszervezete, Szombathely Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala, Szombathely Megyei Jogú Város Közterület-felügyelete, a Körmendi Rendészeti Szakgimnázium, a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Vas Megyei Vám- és Pénzügyőri Igazgatósága, a Magyar Honvédség, a Vas Megyei Főügyészség, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, a Vas Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetsége, valamint a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság.

A versenyszámok az alábbiak voltak: kispályás labdarúgás, teke, légpuska lövészet, műbika-lovaglás, kötélhúzás, főzőverseny.

A Közterület-felügyelet 2019. évben a légpuska lövészetben egyéniben 1., csapatban a 2. helyezést érte el. A tekeversenyt a Közterület-felügyet és a Körmendi Rendészeti Szakgimnázium közös csapata nyerte meg. A műbika-lovaglásban az 1. helyet a Közterület-felügyelet tagja érte el. A főzőversenyben a Közterület-felügyelet 2. helyen végzett.


Vissza az előző oldalra!
Szombathely Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Hatósági Osztály Közterület-felügyelet - Magyar